Oferte locuri de munca top

Sistem rapid de reparatii pardoseli industriale aplicabil in perioade scurte de “week-end”

logo-mc

 

 

 

 

 

MC-Bauchemie a dezvoltat un nou sistem de reparatii a pardoselilor industriale sub conceptul de MC-Floor Screed.Cu acest sistem, pardoselile cu destinatii industriale, depozite logistice- inclusiv cele cu acces direct de autotrenuri de marfa sau motostivuitoare- pot fi reparate in doar o zi. Ulterior,dupa inca doar o zi sau doua, pot fi repuse in trafic pietonal sau auto greu. MC-Floor Screed este un concept creat pentru reabilitari rapide ale zonelor industriale expuse la trafic greu de uzura si eforturi,impunandu-se datorita rezistentelor ridicate capatate intr-o perioada foarte scurta.  Este un concept adaptat interventiilor de weekend pentru lucrari de reabilitare.

Cu MC-Floor Screed, companiile care au nevoie de interventii rapide au un beneficiu in reducerea costurilor si timpilor de interventie.

 

NoulconceptMC-Floor Screed de interventie in domeniul pardoselilor industriale este compus dintr-o amorsa tip emulsie adeziva MC-Floor Screed BS, si un produs autonivelant pe baza minerala cu intarire rapida tipMC-Floor Screed 10 sau componenta de reactie pentru intarire rapidaMC-Floor Screed 25.

MC-Floor Screed 10 este destinat pentru reparatii ale spatiilor industrile pe baza minerala degradate supuse unui “stres” mecanic foarte ridicat.

MC-Floor Screed 10 este cel mai nou produs mineral cu intarire rapida, autonivelant, cu rezistente ridicate rapide pentru grosimi cuprinse intre 10 si 30 mm.  Este de asemeni, ideal pentru reparatii rapide ale pardoselilor industriale cu uzura excesiva. Caracteristica de autonivelare rapida ,monocomponent pe baza minerala,usor de aplicat si care capata caracteristici deosebite de preluarea a incarcarilor ridicate chiar si la grosime mici. Substratul trebuie sa fie pregatit in concordanta cu standardele in vigoare si amorsate cu produsul MC-Floor Screed BS. MC-Floor Screed 10 este apoi aplicat in sistem “proaspat pe proaspat / umed pe umed“pe suprafata amorsatasidistribuita cu o lama vibranta in final.

 

Dupa doar 24 ore sistemul MC Floor Speed poate fi acoperit cu rasini speciale din gama MC Floor Top Speed si complet repus in trafic dupa 48 de ore.

Sistemul de pardoseli industriale MC-Floor Screed 10 se usuca fara a suferi contractii si acumula tensiuni iar intr-un  interval de minim 24 de ore poate fi acoperit /protejat cu produse din gama MC DUR .

Pentru interventii rapide de weekend, acoperirea poate fi facuta cu produse tipMC-Floor Top Speed cu intari rerapida de la MC Bauchemie.
Pentru aplicarea sistemului, suprafata se amorseaza cu rasina speciala

MC-Floor TopSpeed SC si apoi functie de solicitari, se poate satura cu nisip quartos imprastiat in exces. Urmatorul strat se poate aplica dupa o perioada de maxim doua ore si dupa aproximativ 48 de ore suprafata de pardoseala industrial poate fi repusa in trafic. Caracteristicile rezistentelor la compresiune ajung la aprox. 20 N/mm² dupa o zi, si cresc spre 35 N/mm2 dupa sapte zile. La capatul procesului complet de hidratare rezistentele la compresiune ajung la 45 N/mm².

MC-Floor Screed 25 pentru  grosime intre 25 si 70 mm

Componenta de initiere a reactiei de intarire MC-Floor Screed 25 este amestecata intr-o sapa cu granulometrie intre 0 si 8 mm, pretratata in strarea sa umeda conform standardelor in vigoare, si apoi aplicata pe un substrat amorsat cu MC Floor Screed BS. Ulterior ea este nivelata si netezita manual folosind echipamente specifice. MC-Floor Screed 25 se preteaza pentru repararea suprafetelor cu grosimi cuprinse intre 25 si 70 mm. Are loc un proces de intarire rapida, fara contractii ,ce conduce la posibilitatea repunerii in trafic pietonal la aproximativ patru ore de la aplicare. Suprafata este ulterior gata sa fie protejata cu sisteme pebaza de rasini la un interval de maxim doua zile. Dupa trei zile ,ea ajunge la o rezistenta la compresiune de aprox. 35 N/mm², crescand pina la 45 N/mm²dupa 28 zile.

Approx. 3,250 taps

CAPTURI

1

 

Imagini din timpul aplicarii (Poza 1):

Usurinta aplicarii produsului autonivelant mineral    monocomponent MC-Floor Screed 10 conduce la rezistenta initiale ridicate, cu capacitate de incarcare ridicate inclusiv la grosimi mici. Substratul trebuie pregatit in concordanta cu standardele in vigoare si amorsat cu cu emulsia adeziva MC-Floor Screed BS. MC-Floor Screed 10 este apoi aplicat “umed pe umed”pe suprafata amorsata si distribuita cu ajutorul unui dispozitiv adecvat (Poza2).

Photos: MC-Bauchemie, Bottrop

 

 

 

 

 

Despre MC-Bauchemie
MC-Bauchemie este unul din liderii mondiali din piaţa de produse chimice şi tehnologii pentru construcţii. Cu sediul central în Bottrop, Germania, cu peste 2,500 de angajaţi şi operaţiuni în peste 40 de ţări în mai multe continente. Înfiinţată acum peste 50 de ani, este renumită prin soluţiile avansate de tratare a betonului şi în mentenanţa şi repararea structurilor.

 
Contacts:

Christian Nöcker
Product Management
Floor Coatings &
Joints& Sealants
Tel.: +49 (2041) 101-138
christian.noecker@mc-bauchemie.de

Saki M. Moysidis
Communication
Tel.: +49 (2041) 101-640
Fax: +49 (2041) 101-688
saki.moysidis@mc-bauchemie.de

 
 
MC-Bauchemie Müller GmbH & Co. KG
Am Kruppwald 1-8
46238 Bottrop / Germany
www.mc-bauchemie.com
 

Sus