Oferte locuri de munca top

Suportul brokerului oferă multiple avantaje în tranzacțiile imobiliare

costel-alecuPentru o persoană aflată în ipostaza de vânzător este mai sigur și mai avantajos să apeleze la un broker imobiliar.

În pofida ideii unanim acceptate, aceea că se poate obține un preț bun, evitând serviciile unui intermediar și costurile implicite, procesul în sine este o provocare, căreia foarte puțini reușesc să îi facă față.

Având o echipă dinamică și dedicată, mereu pregătită să îndeplinească exigențele clienților, compania imobiliară Romtor Real Estate a reușit, în mai puțin de patru ani de la crearea sa, să câștige încrederea clienților, mărindu-și constant portofoliul.

Prin extinderea constantă a echipei, compania a dorit să răspundă noului mod de a face business, orientându-se tot mai mult către oferte exclusive din domeniul rezidenţial sau industrial.

„Stabilirea unui preț corect, datorită cunoașterii trendului pieței, promovarea proprietății cu adresabilitate către categoria corectă de potențiali cumpărători, sporirea numărului de vizionări și asistența oferită în cadrul acestora, preluarea atribuțiilor de negociere, pâna la obținerea prețului la care tranzacția poate fi realizată și nu în ultimul rând consultanța în ceea ce privește documentele și taxele aferente, constituie avantaje pe care serviciile unui broker experimentat le oferă, garantat. Acesta poate oferi sfaturi autorizate și are capacitatea de a evalua rapid situațiile în care este necesară asistența specialiștilor din alte domenii, cum sunt juriștii, constructorii sau evaluatorii” subliniază d.nul Costel Alecu, managing partner al Romtor Real Estate.

Dealtfel, Romtor Real Estate nu s-a rezumat doar la simpla intermediere, ci a dezvoltat pachete de servicii specializate care cuprind parteneriate cu bănci, case de avocatură sau arhitectură, cu firme de contabilitate și design interior și a atras în echipa sa brokeri cu experiență.

www.romtor.ro
Telefon: 0212331849
office@romtor.ro

Sus