Oferte locuri de munca top

PIATRAONLINE caută colegi creativi pentru proiecte ingenioase

Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner Rock Star Construct – deținător al brandului PIATRAONLINE.

Te pasionează marketingul, designul sau arhitectura?Ai vrea să ai biroul într-un spațiu care arată exact ca în revistele de design de interior?

Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care operează brandul PIATRAONLINE, este în căutare de noi colegi.

Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă tânără, dinamică și să te implici în proiecte creative la nivel național, dar și internațional, ești invitatul nostru să descoperi universul PIATRAONLINE. Vei avea ocazia să lucrezi într-un showroom atipic, în birouri neconvenționale care includ un spațiu de co-working și chiar un apartament real de 2 camere construit în cadrul companiei, numai bun pentru relaxarea de după-amiază sub atenta supraveghere a motanului Dorel. Întreg decorul, chiar și bucătăria complet utilată arată exact ca o casă ultra-modernă din revistele de home & deco, săte simți ca acasă!

„2017 înseamnă primii 10 ani de PIATRAONLINE, dar și consolidarea echipei. Astfel, am început procesul de recrutare pentru noi colegi care să ocupe diverse poziții – de la operatori call center, până la B2B Sales Account Manager. Ne dorim ca până la finalul anului echipa de specialiști PIATRAONLINE să crească cu 50%”, menționează Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner Rock Star Construct – deținător al brandului PIATRAONLINE.

Dacă ți-am stârnit interesul, te așteptăm în vizită la showroom-ul din Aleea Teișani nr 137A, sector 1, București. Însă până atunci, te invităm la un tur virtual:  https://youtu.be/GBcpneNho0Q .

Şi acum, pentru căai văzut cum e la noi, aşteptăm să vedem dacă eşti tu persoana care va pune suflet în piatră: recrutare@piatraonline.ro.

Cum ne dorim să arate viitorii noştri colegi: pe lângă pasiunea pentru tot ce e nou în domeniul construcțiilor şi al designului de interior, deschidere spre lucrul în echipă cu diverşi specialişti, ne dorim să fie prietenoşi cu zona de digital, să nu le fie teamă de Excel sau Power Point, şi nu în ultimul rând, să aibă inițiativă.

Dacă atuu-rile tale se regăsesc mai sus, iată care sunt câteva din birourile disponibile din cadrul showroom-ului nostru:

Project Manager – coordonează proiectele de comunicare alături de Departamentul intern de Marketing și face casă bună cu furnizorii externi și cu partenerii din marketing, PR, Social Media și producție.

Digital marketing specialist–prieten cu tot ce e nou în Social Media, iar Marketingul e pasiunea ta.

Demand generation specialist –  știe cum să genereze trafic ca la carte, nu-l sperie  acțiunile de tip growth-hacking șigestionează  social media.

De asemenea, dacă nu ți-au făcut cu ochiul posturile de mai sus, mai avem câteva locuri disponibile pentru: analist marketing cu experiență în Google analytics,content editor site, administrator ERP, grafician DTP sigrafician Web, Data entry specialist, Operatori call center, B2B sales account manager, coordonator logisticăsi designer entrylevel.

Showroom-ul și magazinul online, www.piatraonline.roau devenit astăzi o veritabilă sursă de inspirație pentru vizitatori prin prezentarea proiectelor din portofoliul PIATRAONLINE, însoțite de videoclipuri și imagini de referință care includ produse și combinații de materiale, montate corect și mixate cu diverse decorațiuni pentru a crea ambiente unice și primitoare, la final putând fi numite simplu… acasă.

 

Despre PIATRAONLINE

Primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care operează brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piața românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară. 

În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creștere spectaculoasă — de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră aflate în străinătate (piatră naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt , Brazilia ), la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (peste 1000 de metri pătrați și 100 de spații-concept care pun în valoare frumusețea pietrei naturale). 

În noiembrie 2016, PIATRAONLINE a câștigat locul I la categoria „Casă, Grădina și Unelte” în cadrul celei de a 11-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).

Adresă showroom: Aleea Teişani nr 137A, Sector 1, Bucureşti.

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro

Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE

Video prezentare showroom: https://youtu.be/GBcpneNho0Q

 

 apartament-concept-piatraonline-5  apartament-concept-piatraonline-7
 showroom-piatraonline-1  showroom-piatraonline-6

Sus