Oferte locuri de munca top

Romtor Real Estate şi-a consolidat poziţia pe piaţa imobiliară

anca-barbarosie-si-costel-alecu
Având o echipă dinamică și dedicată, mereu pregătită să îndeplinească exigențele clienților, compania imobiliară Romtor Real Estate a reușit, în mai puțin de patru ani de la crearea sa, să mențină un ritm alert de creştere, în ton cu revigorarea pieţei specializate.

Creșterile au fost de peste trei ori pe segmentul industrial, în timp ce pe segmentul retail și cel al birourilor s-a înregistrat o dublare, un ritm asemănător având și domeniul rezidențial.

Pentru a rămâne în vârful clasamentului, Romtor Real Estate nu s-a rezumat doar la simpla intermediere. A dezvoltat pachete de servicii specializate care cuprind parteneriate cu bănci, case de avocatură sau arhitectură, cu firme de contabilitate și design interior și a atras în echipa sa brokeri cu experiență.

„Brokerul imobiliar este cel care oferă, de exemplu, primele sfaturi juridice clientului. El cunoaşte, în detaliu, istoricul şi documentaţia proprietății pe care o reprezintă. În piața rezidențială, postura de vânzător poate genera o experiență unică, în care suportul brokerului este salutar. De altfel, prin mărirea constantă a echipei, am încercat să răspundem noului mod de a face business, orientându-ne tot mai mult către oferte exclusive din domeniul rezidenţial sau industrial. Ele sunt rezultatul încrederii pe care a generat-o echipa Romtor. Dorinţa noastră este de a putea obţine cel mai bun preţ, atât pentru vânzător cât şi pentru cumpărător”, declară d.nul Costel Alecu, managing partner al Romtor Real Estate.

La rândul ei, d.na Anca Barbăroșie, managing partner al companiei, a observat faptul că „am reuşit să impunem prezența departamentului de evaluare, ceea ce ne-a permis să întărim colaborarea cu partenerii actuali, precum şi  începerea unor noi colaborări.

În acelaşi timp, în cazul evaluărilor pentru impozitare,  pe lângă clienţii fideli ai Romtor Real Estate am atras şi mari corporații, pentru care am calculat valori atât pentru proprietăți tipice cât și pentru proprietăți specializate, precum showroom-uri, hale industriale sau frigorifice, service auto etc”.

Date de contact:
www.romtor.ro
Telefon: 0212331849
office@romtor.ro

Sus