Solplanet x AeroFix

Produse metalurgice pentru o gama diversa de constructii metalice

profil-unp-din-otel

Astazi din ce in ce mai multe constructii sunt realizate din otel, unul dintre cele mai performante materiale, datorita rezistentele sale.

H Metal livreaza produse metalurgice de calitate pentru astfel de constructii metalice si ofera servicii care vin in intampinarea celor mai exigenti clienti. De asemenea, distribuim produse metalurgice manoperizate pentru a fi livrate gata de montaj la santier. Aceste produse aduc beneficii economice si de timp clientilor nostri.

Prin constructii metalice se inteleg acele constructii sau parti de constructii al caror schelet de rezistenta este alcatuit, in cea mai mare parte sau in totalitate, din metal.

Experienta acumulata pana acum, dar si pasiunea cu care reprezentantii H Metal isi fac meseria, ii recomanda sa consilieze fiecare client astfel incat sa raspunda nevoilor acestuia.

platbanda-din-otel

Multi dintre arhitectii si constructorii zilelor noastre experimenteaza estetica otelului pentru a pune in valoare versatilitatea acestuia. Constructiile metalice sunt deosebit de avantajoase prin prisma faptului ca ofera o durata minima de executie, un spatiu de lucru curat si pierderi minime de material.

Se poate realiza o clasificare a constructiilor metalice in functie de:
– destinatia constructiei
– modul de asamblare
– natura elementelor de constructive
– durata constructiei
– sistemul static ales.

cornier-zincat-cu-laturi-egale-1Datorita faptului ca rezistenta otelului la compresiune este egala cu rezistenta la intindere ii confera acestui material proprietati foarte bune in exploatarea pentru constructii destinate sectorului civil, industrial sau agrozootehnic.

Printre avantajele constructiilor realizate pe structura metalica se numara:

– rezistenta la seisme mari datorita structurii elastice
– constructia ieftina si rapida in comparatie cu alte tipuri de constructii
– se preteaza pentru orice domeniu de activitate
– structura demontabila
– posibilitatea de modificare si reconstruire

In completarea faptului ca este un material structural versatil si adaptabil, otelul ofera posibilitatea  realizarii unor detalii arhitecturale complicate.
sigla-h-metal
DETALII COMPANIE:
S.C. H METAL S.R.L
TELEFON Comenzi/Consiliere: 0749 249 007 0745 328 130
E–MAIL Comenzi/Consiliere: office@h-metal.ro

 

Sus