Oferte locuri de munca top

Case între 75.000 si 325.000 euro în nordul Bucureștiului

În zona de nord a Bucureștiului aproximativ 50 de vile tip duplex şi individuale vor fi finalizate anul acesta. În același timp, în această zonă va începe construcţia a peste 60 de unităţi locative.

Aşadar, iată câteva dintre ansamblurile aflate în curs de dezvoltare.

 

Casele de lux Amber Gardens au preturi de la 230.000 euro, plus TVA

 

Dezvoltatorul ansamblului Amber Gardens, compania Alesonor, construieşte în zona Otopeni un ansamblu rezidenţial de vile ce va cuprinde la finalul lucrărilor aproximativ 50 de case.

“Am planificat iniţial ca suprafaţa complexului rezidenţial Amber Gardens să găzduiască un număr de 60 de locuinţe, însă, o mare parte dintre membrii comunităţii au ales suplimentarea spaţiului de grădină (de aprox. 550 mp). Astfel, am ajuns deja la jumătatea terenului şi estimăm că pe suprafaţa totală de construcţie vom avea un număr de circa 50 de locuinţe”, ne-a declarat Alex Skouras, managing partner Alesonor.

Anul acesta va fi finalizată prima fază în care sunt construite 25 de vile. În paralel, vor fi demarate proiectele pentru alte 18 locuinţe (a doua fază) ce vor fi finalizate până în 2018.

Costul pentru o casă cu suprafaţa de 263 mp şi o grădină de aproximativ 550 mp porneşte de la 325.000 euro, plus TVA. Modelul de casă cu suprafaţa mai mică, de 221 mp, are preţul începând de la 230.000, plus TVA.

Suprafeţele locuinţelor propuse sunt cuprinse între 211 mp şi 272 mp, însă orice locuinţă poate fi personalizată.

Regimul de înălţime a clădirilor este parter + etaj, iar la cerere mai poate fi construit un etaj suplimentar de 50 mp.

Locuinţele dispun de un garaj pentru una, două sau trei maşini.

Ansamblul Amber Gardens este construit pe principiul “casă pasivă” cu tehnologie ce ajută la scăderea consumului energetic: panouri solare, panouri fotovoltaice, plafon radiant, încălzire în pardoseală în băi, iluminat cu LED şi sistem de protecţie anti – îngheţ.

Complexul Amber Gardens este amplasat pe strada 1 Decembrie, nr. 161 în Otopeni – Tunari.

 

Prețuri de la 74.900 euro pentru casele din Bella Casa Residence

 

Dezvoltatorul Fertilis îşi propune ca la finalul proiectului complexul Bella Casa Residence să aibe un număr de 60 de unităţi locative.

Ansamblul Bella Casa Residence va avea în dotare un parc de joacă pentru copii, parc de recreere pentru adulţi, precum şi spaţii destinate pentru o grădiniţă şi un spaţiu comercial.

Pănă în prezent sunt finalizate aproape jumătate dintre locuințe. Iar anul acesta 35 de unităţi locative urmează să fie livrate de către constructor.

Casele sunt cu parter, etaj şi un pod pentru depozitare. În interior se află un living, patru dormitoare şi trei băi. Locul de parcare este asigurat în curtea casei.

Suprafaţa utilă a locuinţelor este de 110 mp cu diferite spaţii pentru grădină.

Astfel, preţul pentru o casă cu 250 mp de teren este de 74.900 euro, pentru 375 mp este de 79.900 euro, iar pentru 500 mp ajunge până la 83.900 euro.

Ansamblul este situat în zona Săbăreni, pe direcţia Chitila – Gulia – Tărtăseşti.

 

Vila în duplex la 119.000 euro plus TVA în Otopeni Nord Residence

 

Dezvoltatorul şi constructorul Nord Investment continuă anul acesta extinderea ansamblului de vile Otopeni Nord Residence.

Acest ansamblu este dezvoltat în două etape şi va cuprinde un număr de 12 vile. Aşadar, anul acesta în luna martie va începe construcţia a 6 vile tip duplex în cadrul fazei a doua.

Suprafaţa utilă a unei locuinţe este de 100 mp, la care se adaugă cei 36 mp ai balconului.

Regimul de înălţime este parter + etaj. Parterul este format dintr-un living, o baie, o bucătărie, cameră tehnică şi terasă, iar la etaj sunt trei dormitoare plus două băi.

Fiecare casă are două locuri de parcare în faţa curţii.

Preţul unei locuinţe diferă în funcţie de stadiul lucrărilor. Pentru o casă la gri preţul este de 109.000 euro, plus TVA, iar preţul pentru cea cu finisaje este de 119.000 euro, plus TVA.

Otopeni Nord Residence este situat pe strada Câmpului în Otopeni.

 

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus