Oferte locuri de munca top

PERI se focusează pe micile companii și pe comerț la BAU 2017

bau-2017

 

 

 

Ce poate oferi unul dintre cei mai mari producători de cofraje și eșafodaje unor companii de construcții mici, unor meșteri sau chiar unor intreprinderi de construcții? Destul de multe, după cum s-a dovedit – vedeți gama de opțiuni pe care PERI le prezintă la BAU 2017. Asemenea companii pot profita de produsele inovative, de serviciile de suport și de experiența câștigată din marile proiecte la care am participat.

Datorită numeroaselor proiecte de construcții și de infrastructură de mari dimensiuni și cu cerințe din cele mai exigente, PERI este extrem de bine cunoscut și se bucură de o mare reputație în domeniul cofrajelor și eșafodajelor, iar experiența acumulată poate fi ușor transferată către șantierele de mici dimensiuni sau în aplicațiile specifice micilor meșteri – betonarea fundațiilor, a zidurilor de sprijin sau activități conexe, spre exemplu, în sectoarele de grădinărit și peisagistică. Platformele și schela de lucru sunt necesare în multe domenii, precum și în industriile conexe construcțiilor.

Portofoliu extins de produse – de la popi la sisteme de schelă, de la cofraje la diverse accesorii

De dimensiuni mai mici, mai flexibile, mai ușor de manevrat și, prin urmare, având o utilizare mai eficientă în mai multe aplicații – PERI prezintă cele mai recente inovații în tehnologia cofrajelor și schelelor la BAU 2017, târg care va fi de interes în mod special pentru companiile mici. Sistemul de schelă de fațadă inovativ PERI UP Easy și cofrajul foarte ușor PERI DUO, realizat din tehnopolimeri armați cu fibre, vor fi prezentate în cadrul expoziției pentru a demonstra exact modul în care departamentul de dezvoltare PERI a pus în aplicare aceste obiective.
Performanța inovației de la PERI în ceea ce privește schela de fațadă PERI UP Easy, care este unul din punctele de interes al standului demonstrativ, este în mod clar plasată în prim-plan. Greutatea redusă, un număr redus de componente și asamblarea simplă și ușoară sunt câteva aspecte ale acestui nou tip de schelă cu cadre. Nivelul ridicat al siguranței în muncă pe care îl asigură, datorită montajului în avans al parapetului de protecție, arată un alt aspect important al sistemului de schelă, procedură în curs de autorizare.
O altă preocupare importantă la standul expozițional PERI este cofrajul universal ușor DUO, cofraj pentru pereți, planșee, stâlpi și fundații, realizat dintr-un nou polimer tehnic. Panourile sunt deosebit de ușoare și, prin urmare, ușor de manipulat atât pe șantier cât și la sol. Elementele de îmbinare sunt realizate din același tehnopolimer, asamblarea realizându-se în câțiva pași. Chiar și cei mai puțin experimentați utilizatori pot învăța rapid cum se manevrează cofrajul, după o scurtă demonstrație.
Cea de-a treia țintă pentru PERI la BAU 2017 este reprezentată de componente precum: foi cofrante, grinzi de cofraj, popi, colțare pentru închiderea cofrajului de planșeu și laterale grinzi și alte accesorii.

Pe scurt, PERI va prezenta o gamă largă de materiale și echipamente pentru operații de lucru standard și pentru proiecte de construcții mici.
Nu în ultimul rând, PERI asigură suport clienților săi, organizând instructaje pentru utilizatori, cu sfaturi bazate pe cunoștințele dobândite, precum și cu servicii de proiectare. La stand, vizitatorii pot afla mai multe informații despre întreg spectrul de servicii PERI.

Sus