Oferte locuri de munca top

Partenerul de încredere în construcţii pe care tot mai mulţi investitori străini îl aleg

Recunoscută în domeniul construcţiilor, compania AdePlast este unul dintre principalii furnizori de materiale de construcţii pe care tot mai mulţi, investitori şi arhitecţi o aleg. Tot mai multe cartiere rezidenţiale în curs de dezvoltare din Bucureşti şi din ţară aleg produsele AdePlast.

Cele mai căutate produse pentru izolarea noilor clădiri sunt polistirenul expandat EPS, vopseaua Aeria Gold cu Porus X şi tinciul Ecologic Innen Weiss, pentru că împreună fac o treabă excepţională.

La sfârșitul lunii septembrie AdePlast a înregistrat o cifră de afaceri de 277 milioane lei, în creștere cu 17% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Este rezultat extrem de bun pentru o companie de dimensiunea noastră și pentru piața în care activăm. Pentru anul acesta ne-am propus menținerea cotei de piață, însă am reușit mult mai mult decât atât. Diversitatea de produse și soluții, dezvoltate chiar în laboratoarele noastre de cercetare, fac din AdePlast o marcă pe care nu o mai poți evita atunci când îți construiești o casă, faci o reparație sau o renovare”, declară Marcel Bărbuț, proprietar AdePlast.

 

Combinaţia perfectă pentru pereţi albi şi fără mucegai

Produsul cel mai căutat pentru izolaţii este polistirenul expandat produs din perle 100% virgine. EPS ignifugat este de o calitate premium ce garantează viitorilor proprietari că le protejează sănătatea pentru că lasă pereţii să respire, iar umezeala nu poate pătrunde.

Important şi de luat în considerare este tinciul Ecologic Innen Weiss. El ajută la îndreptarea şi nivelarea rapidă a pereţilor înainte de a da cu vopseaua all-inclusive Aeria Gold cu Porus X. Tinciul de o culoare foarte albă nu necesită neapărat să i se mai adauge vopsea deasupra. Însă orice meseriaş recunoaşte calităţile unei vopsele adevărate şi rostul ei din casă.

Astfel, pentru o lucrare bine făcută, specialiştii folosesc vopseaua Aeria Gold cu Porus X. Vopseaua este recunoscută pentru super albul pe care îl dă pereţilor şi pentru garanţia că nu dă voie mucegaiului să pătrundă în casă.

Sus