Oferte locuri de munca top

“Proiectele imobiliare ale anului 2017” Cele mai importante proiecte – rezidențiale, comerciale și logistice

Revista ARENA Constructiilor va lansa “Proiectele imobiliare ale anului 2017” joi, 24 noiembrie.
Proiectul reprezintă un top al celor mai importante proiecte programate să demareze anul viitor.
Creșterea cererii pentru produse imobiliare resimțită în țara noastră a fost generată de creșterea consumului și a cererii interne la nivelul întregii economii, urmare a creșterii veniturilor și creditării. Viitoarele proiecte imobiliare aflate în diferite faze de pregătire arată care va fi oferta de mâine pe piața imobiliară.
Specializați pe sectorul construcțiilor și piata imobiliară, jurnaliștii ARENA Construcțiilor au analizat pentru dumneavoastră proiectele de investiții imobiliare și le nominalizează pe cele care vor caracteriza activitatea anului 2017.
Este vorba de proiecte de dimensiuni mari pe care dezvoltatorii intenționează să le demareze anul viitor. Acestea sunt proiectele a căror evoluție o vom urmări și o vom prezenta publicului – beneficiarii care cumpără sau închiriază spații imobiliare.
Jurnaliștii ARENA Construcțiilor au intervievat de-a lungul acestui an marii dezvoltatori imobiliari și au selectat cele mai importante proiecte pe segmentele rezidențial, birouri, retail și logistic.
Selecția  a fost realizată după criterii legate de mărimea obiectivelor de investiții și de stadiul lor cât mai incipient.
Topul celor mai importante proiecte ale anului 2017 – o exclusivitate a revistei ARENA Constructiilor – ajunge astfel la a doua editie.
Prezentarea topului este totodată și un prilej de intalnire a celor mai importanti oameni de afaceri, reprezentanti ai companiilor de dezvoltare imobiliara, proiectanti, contractori si furnizori.
Revista ARENA Constructiilor este specializată în publicarea de informații care ajută investitorii și managerii din domeniu. Prin știri, articole și evenimente jurnaliștii ARENA Constructiilor vă pun la curent cu perspectivele pietei.

 

Parteneri
parteneri2

Sus