Oferte locuri de munca top

Danfoss aniversează 20 de ani de succes în România

adamDanfoss, lider global în dezvoltarea de soluții pentru eficientizarea consumului de energie, a sărbătorit pe 3 noiembrie, 20 de ani de la inaugurarea companiei locale de vânzări. Compania daneză este lider pe piața mondială în dezvoltarea tehnologiilor moderne pentru optimizarea consumului de energie în domenii cheie, precum: infrastructură, alimentație, eficiență energetică și soluții pentru protecția mediului înconjurător.

Compania daneză a deschis reprezentanța locală Danfoss SRL in 1996. În 2006, 10 ani mai târziu, Danfoss deschidea și prima linie de producțieîn România, pentru module de termoficare și schimbătoare de căldură, cu desfacere atât pe piața internă, cât și în export, în țări precum Austria, Rusia, Turcia.

„Am început cu 4 angajațiși acum suntem 144. Mulți dintre colegii mei au acum nu doar responsabilități locale, ci și regionale și chiar globale. Prin competențele, eforturile și energia lor, prin devotament și loialitate au contribuit și contribuie la succesul Danfoss”, a menționat Laura Iosif, Head of Global Services, Regiunea EER, Danfoss, în discursul de deschidere.

E.S. Dl. Karsten VagnNielsen, Ambasadorul Regatului Danemarcei in Romania

Prezent la eveniment E.S. Dl. Karsten VagnNielsen, Ambasadorul Regatului Danemarcei a precizat: „Danfoss se remarcă în rolul de promotor al relațiilor româno-daneze. Iar noi, ca reprezentanți ai Danemarcei, suntem mândri că putem să împărtășim această poveste de succes.”

În ceea ce privește direcțiile de dezvoltare ale companiei daneze, AdamJedrzejczak, Președintele Regiunii EER, Danfoss, a declarat„Ne concentrăm pe domeniile care fac diferența pentru clienții noștri și conferă Danfoss potențialul maxim de creștere. În prezent, Danfoss investește în accelerarea procesului inovator și dezvoltarea capacității de inovare”.

În fiecare an Danfoss investește peste 4% din veniturile companiei în activități de cercetare și dezvoltare pentru a găsi soluțiile viitorului. Oferim aproape 50 de linii de produse care au fost create pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră și a vă ajuta să oferiți cele mai bune servicii clienților dumneavoastră. În medie, la Danfoss este patentată o nouă invenție in fiecare zi.

Scurt istoric Danfoss

1933 – MadsClausen fondează în Nordborg,Danemarca compania Danfoss și lansează primul robinet de expansiune pentru sistemele de refrigerare

1943 – Danfoss patentează si lansează pe piață primul robinet termostatic pentru radiatoare

1952-  Sunt lansate pe piață Compresoarele ermetice Danfoss pentru refrigerare și congelare

1964 – Danfoss începe producția motoarelor hidraulice pentru utilaje agricole și construcții

1968 – Se începe producția în masă a convertizoarelor de frecvență

Date Danfoss 2016

  • Companii de vânzări în 120 de țări
  • 62 de fabrici în 20 de țări
  • 400 de angajați la nivel global
  • 381 familii de produse patentate

Contact
Linda Fischer
linda.fischer@danfoss.com

+40730666018

Sus