Solplanet x AeroFix

Cemacon ar putea avea o nouă conducere la sfârșitul anului

poza-1Producătorul de cărămidă Cemacon și-ar putea schimba conducerea la sfârșitul acestui an, potrivit ordinii de zi a viitoarei Adunări Generale a Acţionarilor.

Pe ordinea de zi sunt trecute două proiecte de hotărâri ce prevăd revocarea tuturor membrilor Consiliului de Administraţie și alegerea noilor membri ai Consiliului de Administratie al Cemacon SA, prin metoda votului cumulativ.

De asemenea, președintele Consiliului de Administraţie Stoleru Liviu-Ionel reprezentant al Orion Strategy Solutions în conducerea Cemacon va fi mandatat pentru a semna în numele companiei orice acte pentru ducerea la îndeplinire a hotărârilor.

Hotărârile au fost introduse pe ordinea de zi la solicitarea acționarului Kanata Invest Corporation SRL,conform prevederilor legale si ale actului constitutiv.

Acţionarii pot face propuneri de persoane pentru funcţia de administrator. Data limită până la care se pot depune candidaturile pentru posturile de administratori, este 18 noiembrie, ora 13. Dosarul de candidatură va cuprinde propunerea de candidatură și CV-ul candidatului.

AGOA a Cemacon a fost programată pentru 5 decembrie ora 13 la sediul societăţii din Cluj-Napoca, pentru toţi acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor gestionat de S.C. Depozitarul Central S.A, la sfârșitul zilei de 24 noiembrie.

Din acţionariatul Cemacon fac parte Business Capital for Romania-Opportunity Fund Cooperatief U.A. loc. Amsterdam NLD cu 27% din capital, KJK Cărămidă cu o participaţie de 27%, Consultanţă Andrei&Andrei cu o participaţie de 15%, BRK Financial Cluj Napoca cu o participaţie de 14% ceilalţi acţionari având un capital total de 14%.

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor editia octombrie

Sus