Oferte locuri de munca top

PERI este din nou sponsorul principal al Conferinței 5D

peri_sigla

 

 

 

Conferința 5D în Constance, Germania

 

PERI acționează din nou ca sponsor principal al Conferinței 5D în 2016. Evenimentul organizat de Universitatea de Științe Aplicate HTWG Konstanz se concentrează pe tehnologia orientată pe procesul de simulare 5D. Conferința este organizată de asemeanea în acest an pe 25 și 26 Octombrie în clădirea Konzil din Constance.

Ca și în anii precedenți principala temă a Conferinței Lake Constance 5D din 2016 este de a executa proiectele mai rapid, mai eficiente și mai rentabile. Dezvoltarea de software a fost o țintă în trecut.Dezvoltatorii internaționali, arhitecții și antreprenorii își prezintă strategiile și experiențele proceselor 5D pentru prima data în acest an. De asemenea, participanții vor asista la prezentări pe teme precum cooperarea, securitatea și aspectele juridice și tehnice ale modelării informațiilor în domeniul construcțiilor.

“Pentru PERI, Conferința oferă o platformă ideală pentru stabilirea contactelor de cooperare cu constructorii și pentru avansarea temei BIM”, spune Dipl. Ing.Jochen Köhler, Director de Inginerie și Inovație pentru Grupul PERI.

PERI are in vedere numeroase oportunițăți în modelarea informațiilor în domeniul construcțiilor pentru detectarea promptă a problemelor de interfață și astfel, pentru optimizarea costurilor și a termenelor de execuție,în special în cazul proiectelor de mare amploare. PERI a început deja de câțiva ani să lucreze intens la aceste aspecte.

 

Conferința 5D pentru dezvoltarea proiectului software în industria construcțiilor este organizată de HTWG Konstanzși are loc pentru a patra oară în clădirea Konzil din Constance. (Poză: PERI GmbH)

 

 

 

ConferințaLake Constance 5D se ocupă cu celemairecenteprocese 5D șievoluțiitehnice legate de BIM înindustriaconstrucțiilor. Reprezentanțiimarilorcompanii de construcții din lumese reunescpentru a face schimb de opiniidespresoluțiileinovatoareșipunereaînpractică. (Poză: PERI GmbH)

 

Conferința Lake Constance 5D se ocupă cu cele mai recente procese 5D și evoluții tehnice legate de BIM în industria construcțiilor. Reprezentanții marilor companii de construcții din lume se reunesc pentru a face schimb de opinii despre soluțiile inovatoare și punerea în practică. (Poză: PERI GmbH)

 

 

 

Cel mai important beneficiu al BIM este că variantele de proiectare și execuție pot fi simulate într-un stadiu incipient al proiectului folosind modele structural 3D. Acest lucru permite tuturor participanților să vadă unde, când, de ce și la ce costuri pot apărea problemele de interfață în planificarea structurală și în construcția ulterioară. Podul de cale ferată Filstal fiind construit pe linia Ulm – Stuttgart este un proiect pilot. (Poză: PERI GmbH)

 

 

 

 

 

 

 

 

HTWG Konstanz

Universitatea de Stiinte Aplicate HTWG Konstanz  a fost fondata in 1906 ca un Institut Tehnic privat. Astazi numara 4.900 studenti, circa 160 profesori, 250 lectori si mai mult de 190 de persoane angajate în domeniul stiintific, tehnic si administrativ. În cadrul universitătii se pot urma 31 de cursuri universitare si de masterat in cele sase facultati de Arhitectura si Design, Inginerie Civila, Inginerie Electrica si Tehnologie Informationala,Informatica, Inginerie Mecanica și Afaceri, Studii Culturale si Juridice. HTWG Konstanz are cateva institute si asociatii afiliate pentru continuarea studiilor si transferul de tehnologie. In calitate de universitate cu accent pecercetare, HTWG este membrul Asociatiei Universitatilor Europene. (AUE)
www.htwg-konstanz.de

 

 

PERI România
Tel.:   0372740841;
021-3511972/73/75
http://www.peri.ro
info@peri.ro

Sus