Oferte locuri de munca top

Oportunitati de afaceri in Chile

Santiago_de_ChileAmbasada Republicii Chile la Bucuresti, impreuna cu Uniunea Camerelor de Comert Bilaterale din Romania, organizeaza in data de 3 noiembrie, ora 10.00, la sediul CCIR, Amfiteatrul Albastru, un seminar de afaceri cu tema Oportunitati de Afaceri si Cooperare cu Republica Chile si celelalte tari membre ale Aliantei Pacificului”.

In cadrul acestuia, oficialitati chiliene si romane vor face prezentari legate de economia chiliana, oportunitati de afaceri pe acesta piata, precum si proiecte de cooperare pe termen mediu si scurt.

La acest importat eveniment, vor participa E.S. Ambasadorul Republicii Chile la Bucuresti, domnul Jose Miguel Menchaca, Presedintele Uniunii Camerelor de Comert Bilaterale din Romania, domnul Nasty Marian Vladoiu, precum si numerosi oameni de afaceri romani, interesati de dezvoltarea relatiilor lor de afaceri pe piata chiliana si pe celalte piete ale tarilor membre ale Aliantei Pacificului.

Date si informatii actualizate vizand economia chiliana si a celorlate tari din Alianta Pacificului, proiecte de investitii in infrastructura si alte domenii economice, finantate de organisme intenationale si guvernamentale din aceste tari (Mexic, Columbia, Peru, Chile) vor fi prezentate de catre reprezentantul PROCHILE in Europa.

Persoanele interesate sa participa la eveniment se pot adresa domnului Nicolas Nicoara, Director General pentru tarile Americii Latine pe adresa de mail: nicolas.nicoara@yahoo.com si la tel. 0721290929.

Sus