Oferte locuri de munca top

Ce uităm să facem când ne decorăm casa visurilor noastre?

Aeria-Aqua-Holz-Lasur mOmul sfiinţeşte locul. Ne-am obişnuit de mult timp cu această vorbă de duh. O ştim bine de la părinţii şi bunicii noştri. Pentru noi, casa noastră este mai mult decât o compoziţie minuţioasă şi meticuloasă de materiale, ea este lăcaşul, templul sufletului nostru în căutare de linişte şi pace departe de lumea exterioră.

Aici ne regăsim după o lungă şi obositoare zi de muncă, tot aici ne place să ne relaxăm într-o zi domoală de duminică în care nu prea avem chef de multe lucruri şi poate dorim doar să ne relaxăm savurând decorul din jur.

Decorul casei de multe ori ne aparţine. Suntem creativi, spontani şi ne mândrim cu acest lucru. Noi am ales culorile, mărimile şi obiectele. Am creat universul locuinţei după bunul nostru plac, după ceea ce ne face fericiţi !

De multe ori uităm că această fericire are un fundament mai exact ce ţine mai mult de simţul nostru practic decât celcreativ. Fără materiale de construcţii solide, perene nu vom putea niciodată să ne delectăm în propiul decor din mica sau marea noastră casă. În zadar sperăm că lemnul care ne îmbogăţeşte sufrageria şi bucătăria să aibă o viaţă cât mai lungă, să fie cât mai durabil dacă nu folosim vopsele de calitate care să conserve proprietăţile lemnului, conferind în acelaşi timp şi aspectul lor rustic, clasic pe care îl urmărim de cele mai multe ori.

 

Dezinteresul pentru materiale se decontează în buzunar!

 

SAUBER AQUA LASUR m

Arhitectura noastră de design ar fi bine să ţină cont şi de aceste specificaţii. Fie că folosim o vopsea SAUBER AQUA LASUR sau o vopsea AERIA AQUA HOLZ LASUR cu PORUS X nu trebuie să uităm că lemnul, asemeni altor materiale, are o anumită sensibilitate în timp. Acest aspect este important atât pentru liniştea lăcaşului nostru cât şi pentru buzunarul nostru. O problemă tratată din timp este pe jumătate rezolvată, mai ales că ambele produse asigură o protecţie ridicată împotriva ciupercilor de putregai, mucegaiurilor, petelor albastre, precum şi rezistenţă la intemperii (îngheţ – dezgheţ), umezeală şi radiaţii UV.

Practic, în timp, ne asigurăm un climat cât mai plăcut, respectând şi sensibilităţile şi necesităţile materialelor care compun casa noastră, acel univers prin excelenţă al nostru. Mai multe detalii aici

Sus