Oferte locuri de munca top

AN Apele Romane va cumpăra buldozere

buldUn contract pentru furnizarea de utilaje de construcţie a fost scos la licitaţie săptămâna aceasta. Administraţia Naţională Apele Române cu sediul în București caută furnizor pentru două loturi de buldozere.

Obiectul contractului licitat este achiziţia a douăzeci de bucăţi Buldozere – loturile 1 și 2. Utilajele  vor fi folosite pentru îmbunătăţirea capacităţilor de realizare a lucrărilor de intervenţii în situaţii de urgenţă și din planul tehnic, exploatare, întreţinere și reparaţii în conformitate cu Raportul de oportunitate privind creșterea capacităţii de intervenţie al A.N.A.R. la situaţii de urgenţă. Lotul 1 presupune achiziţia a nouă buldozere iar lotul 2 presupune achiziţia a 11 buldozere.

Furnizorii interesaţi pot depune oferte pentru unul sau două loturi, potrivit informaţiilor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Valoarea contractului a fost estimată la 16,8 milioane de lei echivalentul a 3,7 milioane de euro valoare la care se adaugă TVA.

Durata de furnizare a utilajelor este de 60 de zile de la atribuirea contractului.

Agenţii economici interesaţi pot depune ofertele de participare până cel târziu pe 19 septembrie iar termenul limită pentru solicitarea de documente sau clarificări este 9 septembrie. Ofertele vor fi evaluate pe baza criteriului “preţul cel mai scăzut”.

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor editia iulie-august 2016

 

Sus