Oferte locuri de munca top

Influenta inoxului asupra urbanisticii moderne

bara rotunda otel inoxidabilDe aproximativ 100 de ani inoxul fost utilizat pentru proiectarea unei imagini urbanistice progresive, moderne si durabile, avand o contributie semnificativa la dezvoltarea societatii in care traim.

Structurile cu design modern se bazeaza pe o estetica placuta si pe o durata de viata extinsa.  Arhitectii si constructorii pot alege dintr-o gama larga de produse, care in acelasi timp sunt rezistente, igienice, adaptabile si reciclabile:

teava inox: patrata, rectangulara si rotunda

– laminate inox: cornier, platbanda, T si bare

– tabla inox: mata si lucioasa

tabla inox

Datorita caracteristicilor sale atractive o serie de aplicatii utilizeaza produsele din inox, regasindu-se in constructia de:

-aeroporturi: Aeroportul International Suvarnabhumi Bangkok, Aeroportul International Doha si Terminalul Dallas/ Fort Worth sunt doar trei exemple.

-cladiri: New York by Gehry, Turnuri Petronas, Muzeul Weisman Art sau Sala de concerte Walt Disney sunt marturii ale faptului ca inoxul este cu adevarat un material unic si flexibil, cu o gama larga de finisaje decorative disponibile.

-spatii publice: statiile de metrou si autobuz, bancile din spatiile  publice, pasaje subterane, pasarele, bariere de absorbtie a sunetului … acestea sunt doar cateva dintre utilizarile publice unde produsele din inox se regasesc.

Clase de inox (austenitice, feritice, martensitice sau duplex) au proprietati mecanice si fizice unice si sunt produse in conformitate cu o specificatie nationala sau internationala standard.

cornier inoxDintre acestea clasa de inox 316 (1.4401) se preteaza cel mai bine in mediile poluate, industriale sau marine datorita faptului ca are o rezistenta la coroziune mai mare decat alte clase standard, cum ar fi 304 (1.4301). De aceea, in aplicatiile de tip fatade urbane, unde poluarea cuplata cu probabilitatea ca un regim de curatare regulata nu poate fi respectat, clasa 316 este in general recomandata.

Numarul de clase de otel inox a crescut rapid, de la inventarea acestuia, cu sute de compozitii chimice diferite. Dezvoltarea unor standarde si finisaje ale inox-ului, ca urmare a studiilor de cercetare a jucat un rol semnificativ in a permite utilizarea pe scara larga a otelului inoxidabil in constructii.

teava rotunda otel inoxidabil

teava rectangulara inox

sigla H Metal

DETALII COMPANIE:
S.C. H METAL S.R.L
Telefon comenzi/ consiliere:
0761448852, 0749 249 007

Sus