Oferte locuri de munca top

CJ Sibiu va asfalta un km pe zi cu un utilaj modern

sibiuDe departe, cel mai îndrăzneţ proiect de investiţii al Cpnsiliului Judetean Sibiu in anul 2016  este folosirea unei noi tehnologii de modernizare a drumurilor judeţene şi comunale, prin achiziţionarea unui utilaj modern ce permite asfaltarea unui kilometru pe zi.

„Acest proiect ar schimba cu totul investiţiile Consiliului Judeţean Sibiu pe drumuri, nu doar în ceea ce priveşte reducerea duratei, dar mai ales a costurilor, care pot fi mai mici cu o treime. Noi avem un proiect pe trei ani de modernizare a tuturor drumurilor judeţene şi comunale. În primul semestru al acestui an dorim ca cel puţin un drum să fie reabilitat cu această nouă tehnologie care deja a fost pusă în practică pe câteva drumuri din ţară, la Hoghiz, judeţul Braşov, între Oradea şi Felix şi în zona de nord a ţării”, a spus Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Ioan Cindrea a mai subliniat că în anul 2015, societatea de drumuri şi poduri a Consiliului Judeţean Sibiu a avut cel mai mare volum de lucrări din istoria sa şi, implicit, cel mai mare buget, reuşind să îşi asigure flotila necesară. Dacă bugetul preconizat pe anul 2015 a fost de 36 milioane lei, societatea a realizat 43 de milioane, din care 5 milioane au provenit din lucrările cu terţi: primării şi alte societăţi.

Sus