Oferte locuri de munca top

Analiza modului de rulare si manevra al vehiculelor intr-un proiect de arhitectura

AutoTURN for Autodesk Reviteste o aplicatie software ce ruleaza in Autodesk Revit pentru a analiza modul de rulare al autovehiculelor in mediul arhitectural. Poate fi folosit pentru accesul in siturile arhitecturale, parcari, garaje, drumuri de servitute, logistica de santier, direct in cel mai utilizat produs software pentru arhitectura, Autodesk Revit.
Cateva facilitati:
SIMULARI COMPLEXE

Utilizati AutoTURN for Autodesk Revit pentru a simula realist miscarile de rulare inainte, inapoi, intoarcere ale unui vehicul intr-un desene de arhitectura existent. Selectati vehiculul si determinati daca infasuratoarea deplasarii vehiculului intersecteaza elemente din planul situlu

Cadeexper1

AutoTURN for Autodesk Revit reprezinta in mod grafic linia pneurilor, axele rotilor, limitele gabaritice ale vehiculului, pentru a putea evalua exact spatiul necesar vehiculului de manevra si rulare.

Cadeexper2

Cadeexper3

AutoTURN for Autodesk Revit permite utilizatorilor să selecteze cele mai importante optiuni direct in planul desenat al sitului. Program Settings pune la dispozitia utilizatorului toate instrumentele necesare pentru a realiza analize personalizate.

Cadeexper4

 

BAZA DE DATE DE VEHICULE

Toate bibliotecile de vehicule din AutoTURN sunt disponibile si in AutoTURN for Autodesk Revit. O listă mare de vehicule predefinite este disponibila pentru aproape fiecare regiune de pe glob.

Cadeexper5

La selectarea unui vehicul din baza de date, pentru a fi utilizat într-un proiect, proiectantii pot alege și vizualiza caracteristicile cheie ale acestuia, intr-o interfață simplu de utilizat, pentru a fi siguri că vehiculul va corespunde măsurătorilor din lumea reală.

Cadeexper6

Dacă este necesară o reprezentare a vehiculului folosit în timpul unei prezentări pentru beneficiar, acest ecran afiseaza cele mai relevante caracteristici ale vehiculului.

Cadeexper7

 

 

PRODUSUL SE POATE INCHIRIA PE PERIOADA LIMITATA DE TIMP.

Mai multe despre AutoTURN for Autodesk Revit

CONTACT:

cadexpert

Telefon: +40 311 050360;
e-mail: office@cadexpert.eu
http://www.cadexpert.eu

Sus