Oferte locuri de munca top

CNADNR achiziţionează utilaje de 15 milioane de euro

1Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale va lansa procedura de achiziţie publică pentru utilaje de construcţii în valoare de aproximativ 69 de milioane de lei echivalentul a 15 milioane de euro plus TVA.

“Pentru a creşte capacitatea de intervenţii în situaţii de urgenţă pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi, C.N.A.D.N.R. – S.A. va înfiinţa echipe mobile de intervenţii de urgenţă la nivelul fiecărei Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri (D.R.D.P.).Aceste echipe vor fi dotate corespunzător pentru a interveni rapid şi eficient, atât în timpul campaniei de iarnă, cât şi în restul anului.”, a declarat Narcis Neaga, director general al CNADNR.

Procedura de achiziţie este împărţită pe cincisprezece loturi cu valori cuprinse între 200 de mii de lei şi peste 26 de milioane de lei. Astfel CNADNR caută furnizor pentru autobasculantă 6×4, încărcător frontal, autoutilitară transport mix, buldoexcavator, freză asfalt, staţie de asfalt mobilă 60t/h, cilindru compactor, tăietor hidraulic, sistem amorsare, remorcă semnalizare, trailer 40 t + cap tractor, finisor asfalt, maşină de marcaj, sonetă pentru montare/demontare parapeţi, utilaje pentru reparaţii pe timp friguros.

Cea mai scumpă achiziţie este cea a staţiei de asfalt cu o capacitate de 60t/h estimată la peste 26 de milioane de lei plus TVA.

Furnizorii interesaţi pot depune ofertele de participare până cel târziu pe 22 octombrie ora 10.

Sus