Solplanet x AeroFix

Vinci continuă expansiunea internaţională

1311-Bag-filler-Mangatawa-Interchange-zone-A-4-_498x315Grupul de construcţii Vinci a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute finalizarea achiziţiei companiei HEB Construction din Noua Zeelandă.
Cu o istorie de peste 40 de ani Heb Construction este una dintre companiile de top din Noua Zeelandă. Compania oferă o gamă largă de servicii de la inginerie civilă, reţele de drumuri, foraje, lucrări marine şi în port.
Compania recent achiziţionată angajează 750 de oameni şi a raportat un venit de 230 de milioane de euro în 2014.
Cu această achiziţie Vinci confirmă strategia de extindere pe pieţe internaţionale în dezvoltare, potrivit unui comunicat al companiei. Produsul intern brut al Noii Zeelande a înregistrat o creştere de peste 3% în 2014 iar sectoarele de construcţii şi infrastructură promit o creştere solidă în următoarea perioadă.
Cel mai important proiect al Heb Construction în această perioadă este proiectul de construcţie a unei autostrăzi de 27 km în Wellington, proiect evaluat la 500 de milioane de euro.
Vinci Construction International Network este un proiect demarat în 2014 prin care grupul de construcţii vrea să îşi formeze o reţea de subsidiare permanente.
Reţeaua numără în prezent peste 16.000 de angajaţi şi a înregistrat un venit de 2,1 miliarde de euro în 2014.

2 Comentarii

  1. roxana said:

    Interesant, dar cine este aceasta companie ITALIANA Vinci???
    Arena constructiilor se vrea o revista de spevialitate serioasa? Atunci dati informatii corecte…….

Sus