Oferte locuri de munca top

După 25 de ani, un bloc din Girugiu va fi finalizat

hgUn bloc din Giurgiu va fi finalizat după ce mai bine de 25 de ani a rămas neterminat. Blocul 113, situat în zona Direcţiei de Finanţe Giurgiu, rămăsese la stadiul unui schelet inestetic.

Deşi ar putea părea incredibil totuşi şi în alte oraşe există încă blocuri a căror construcţie a început pe vreme lui Ceauşescu şi nu s-a terminat nici în prezent. Chiar şi în Bucureşti, la intrarea în cartierul Aviaţiei, după pasajul suprateran Băneasa, vis a vis de imobilul Elvila, tronează o structură masivă nefinalizată până în ziua de azi.

La Giurgiu, cei 85 de proprietari ai imobilului s-au constituit într-o entitate juridică și și-au propus amenajarea apartamentelor neterminate. Lucrările vor fi încheiate într-un interval de 4 – 5 luni.

Structura blocului din Giurgiu a fost ridicată înainte de 1989, iar apartamentele au fost distribuite muncitorilor din diferite fabrici. Lucrările au fost întrerupte după Revoluţie, iar oamenii s-au trezit că, în loc de apartamente, erau proprietari pe spaţii goale.

L rândul său, Primăria Giurgiu a dat startul lucrărilor ce ţin de amenajarea zonei. Se vor efectua lucrări privind racordarea la utilităţi (energie electrică, apă, canalizare), dar şi o amenajarea peisagistică a zonei.

Sus