Solplanet x AeroFix

Strabag este constructorul noii fabrici Volkswagen

0

Reabilitare DN 6, proiect realizat de Strabag

Subisidiara Strabag din Polonia va construi noua fabrică Volkswagen din Września. Compania va lucra la trei dintre cele cinci clădiri industriale şi de producţie ale noului complex.

“Suntem încântaţi să facem parte din noua investiţie a grupului Volkswagen. Anul acesta în aprilie am inaugurat hala de producţie din Polkowice. Noul contract confirmă satisfacerea nevoilor clientului şi încrederea acordată pentru un noi proiect.”, a declarat Thomas Birtel, CEO al Strabag SE.

Fabrica ca fi situată în localitatea poloneză Białężyce lângă Września, la aproximativ 50 km de Poznań. Austriecii vor construi trei clădiri din beton armat şi oţel în cadrul proiectului care se întinde pe 220 de hectare. Clădirea pentru asamblarea componentelor, departamentul de accesorii, punţi de acces, o clădire de birouri şi una tehnică ar trebui finalizate în aproximativ opt luni de la începerea lucrărilor. Lucrarea ar trebui finalizată în a doua parte a lui 2015, potrivit unui comunicat Strabag.

Noua divizie de autovehicule comerciale Volkswagen va fi construită în parcul industrial Invest Park una din cele mai dinamice zone de dezvoltare din Polonia.  Fabrica va fi amplasată lângă A2 şi liniile de cale ferată dintre Berlin şi Moscova. Construcţia este una dintre cele mai mari investiţii din Polonia din ultimii 25 de ani.

Sus