Solplanet x AeroFix

Temad Co mizează pe termoizolații

steaguri1Proiectele de renovări și de construcțiile noi, cu accent pe termoizolații prin producția proprie de plasă din fibră de sticlă, au contribuit la creșterea afacerilor Temad Co.  Pe primele nouă luni, Temad a înregistrat cu 13% o creștere a cifrei de afaceri, atingând  20,7 milioane de euro.

Investiția în producție ne-a sprijinit dezvoltarea în condițiile unei piețe nesigure, care își continuă declinul și în 2014. Am mizat pe segmentul termoizolațiilor, un sector foarte important care se va dezvolta și în următoarea perioadă și ne-am concentrat eforturile pe producția și vânzările de plasă de fibră de sticlă și accesorii necesare sistemelor termoizolante, reușind astfel să depășim chiar estimările proprii privind cifra de afaceri”, a declarat Florin Madar, director general Temad Group.

Producția fabricii s-a ridicat la 6.300.000 de mp de plasă din fibră de sticlă în primele 9 luni, lucrând la capacitate maximă pentru a onora cererea, care depășește în prezent capacitatea de producție. Creșterea înregistrată pe segmentul de producție a fost de peste două ori față de 2013.

“Estimăm o creștere moderată în trimestrul patru și o cifră de afaceri totală în creştere cu 10% pentru anul 2014 faţă de estimările de la începutul anului”, a adăugat Florin Madar.

Grupul Temad este o afacere de familie deţinută de către Florin Madar şi Anca Madar, cu sediul central în Braşov, unde se desfăşoară şi activitatea de producţie. Temad Co a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de afaceri de 25 milioane de euro şi un număr de 220 de angajaţi.

 

Sus