Solplanet x AeroFix

Sitech oferă soluţii de ultimă generaţie societăţilor din construcţii

BDS_4981Pe o piață a construcțiilor în care situațiile de criză sunt din ce în ce mai frecvente, atenția antreprenorilor se îndreaptă către reducerea costurilor și creșterea productivității.
Sitech Romania oferă prin divizia de construcţii industriale şi civile,Trimble, tehnologii de localizare, cum ar fi GPS, lasere sau tehnologii optice precum şi aplicații software care pot fi personalizate pentru a răspunde cerințelor fiecărui șantier sau utilizator.
Peter Palotas, Sales Manager Region East-Europe, Trimble Heavy Civil Construction Division, precizează: „Deschiderea Sitech România Construction Technology este răspunsul și soluția Trimble pentru societățile de construcții locale. Prin investiția în noile tehnologii și soluții antreprenorii pot conta pe reducerea costurilor și diminuarea semnificativă a duratei de execuție a unui proiect.”
Soluţiile Trimble permit utilizatorilor să colecteze, gestioneze şi să analizeze informaţii complexe rapid şi uşor, îmbunătăţind productivitatea, eficienţa şi profitabilitatea.

Sitech România face parte din reţeaua de distribuţie globală a Sitech, care oferă consultanţă în soluţii de tehnologie a construcţiilor, training customizat, servicii de date, instalare, servicii şi suport tehnic.

Sus