Oferte locuri de munca top

Proiectul Copou Bellevue a fost finalizat

Copou Bellevue (3)Dezvoltatorul imobiliar Adama a finalizat lucrarile la ultima etapa de dezvoltare a ansamblului rezidential Copou Bellevue din Iasi. Procesul de vanzare a fost demarat in luna martie a acestui an. Un procent de 75% din apartamente au fost achizitionate inca din faza de constructie.
Copou Bellevue numara un total de 170 de unitati premium, amplasate in patru cladiri diferite. Ultima faza de dezvoltare cuprinde o constructie de 5 etaje si 50 de unitati, investitia totala pentru aceasta etapa fiind de 1,7 milioane euro, alocate exclusiv din fondurile companiei. Constructia recent incheiata a fost demarata in luna noiembrie 2013, iar livrarea se realizeaza la termen, respectand calendarul initial al dezvoltatorului.
Oferta de apartamente aferente ultimei etape a ansamblului Copou Bellevue este diversa: studiouri duble, la apartamente de doua si trei camere, precum si mini penthouse-uri, unitatile situate la parter fiind prevazute cu gradini private, iar penthouse-urile de la etajul al patrulea, cu terase generoase. Suprafata utila a locuintelor variaza intre 50 mp pentru studiourile duble si 150 mp pentru mini penthouse-uri.
“Analizand evolutia locala din ultimele 12 luni, este evident ca decizia de a relua dezvoltarea in Iasi s-a dovedit a fi o strategie castigatoare. Adama a dovedit astfel inca o data ca este un dezvoltator serios, de incredere si suntem mandri sa confirmam faptul ca ultima etapa din Copou Bellevue respecta standardele inalte de calitate pe care compania isi doreste sa le impuna in piata”, declara Laszlo Csiki, CEO Adama Group.
Finalizarea constructiei din Copou Bellevue este a treia livrare de proiect realizata de Adama post-criza, dupa ce in toamna anului trecut au fost livrate ale doua noi faze de dezvoltare in Bucuresti – Edenia Titan II si Evocasa Optima II, 210 unitati nou-construite, implicand o investitie totala de 14,1 milioane euro.

Sus