Solplanet x AeroFix

Catalin Jaloba, noul Business Development Manager JLL

2305.jpg Catalin Jaloba este noul Business Development Manager al companiei de consultant JLL.
In prezent membru RICS (Royal Institition of Chartered Surveyors), Catalin Jaloba este un profesionist cu peste 10 ani de experienta in domeniul imobiliar. De-a lungul timpului, Catalin si-a dezvoltat competentele tehnice in roluri de senior valuer, manager de expansiune, managing director precum si euro consilier pe probleme de integrare europeana. Catalin este absolvent al Facultatii de Drept, detine un master in drept international si a absolvit in 2014 programul EMBA in cadrul Maastricht School of Management.
Ariile sale principale de expertiza sunt consultanta in investitii, dezvoltare proiecte retail si evaluarea portofoliilor de proprietati mixte.
Gijs Klomp, directorul general al JLL in Romania declara: „Prin numirea lui Catalin Jaloba in aceasta functie mutidisciplinara, echipa JLL va fi consolidata cu un profesionist experimentat, acesta ocupand roluri complexe pe parcursul timpului in domeniul imobiliar. Intelegerea profunda a aspectelor interconectate legate de o proprietate de catre noul nostru specialist ne va ajuta sa oferim servicii integrate, dincolo de granitele traditionale ale unui singur departament, atat clientilor actuali, cat si celor cu care vom colabora de acum inainte.”

Sus