Solplanet x AeroFix

Complexul Tabita a fost inaugurat in Sectorul 3

Complexul Multifunctional „Tabita” destinat persoanelor defavorizate social a fost inaugurat la finele saptamanii trecute in Sectorul 3 al Capitalei.
Robert Sorin Negoita, primarul Sectorului 3, a precizat:
„Este o placere pentru noi sa inauguram astazi un centru medical in sectorul 3, construit in parteneriat public-privat. Vorbim de servicii medicale oferite locuitorilor din sectorul 3, iar parteneriatul consta in faptul ca, noi am pus la dispozitie locatia si partenerii nostri de la Asociatia „AHAVA” executa pentru locuitori servicii medicale gratuite. Interesul nostru este sa atragem cat mai multe facilitati medicale de acest gen. Sectorul 3 are doar doua spitale, care nu sunt generaliste, in ciuda numarului mare de locuitori. Incercam sa facem cat mai multe lucruri pentru a compensa aceasta lipsa evidenta a facilitatilor de sanatate.”
Complexul Multifunctional „Tabita” se adreseaza locuitorilor Sectorului 3 fara venituri sau cu venituri reduse, neasigurati medical, persoanelor asigurate dar care necesita investigatii/interventii nedecontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si care nu au posibilitatea de a acoperi costurile serviciilor medicale, precum si celor care beneficiaza de serviciile sociale din cadrul Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sector 3.

Sus