Oferte locuri de munca top

Hotelul Iuliu Maniu, scos la licitatie

Hotelul Iuliu Maniu din Capitala va fi scos la licitatie impreuna cu o cladire cu functia de depozit si spatii de birouri si un service auto, toate aflate in proprietatea societatii Com Nico Serv, potrivit fairsolve.ro.
Licitatia va fi deschisa pe 21 mai. Pretul de deschidere va fi de 6,5 milioane euro fara TVA. Se va aplica un pas de licitare fix de 50.000 euro.
Hotel Iuliu Maniu este amplasat la 70 m fata de B-dul Iuliu Maniu si este de tip S+P+3E (Corp A si Corp B) . Regimul de inaltime este de 14.40 m (subsol + parter + 3 etaje), avand suprafata construita de 580 mp si cea desfasurta de 1.825 mp.
Constructia este alcatuita din stalpi de beton armat de 50×60 (40) cm, diafragme din beton armat de 30 cm grosime, pereti exteriori portanti (subsol) din diafragme de beton armat de 30 cm grosime, plansee din beton armat de 15 cm grosime, pereti exteriori neportanti (suprastructura) din zidarie de caramida de 25 cm grosime, pereti interiori neportanti din zidarie de caramida de 25 cm grosime sau panouri de gips-carton de 12,5 cm grosime.
Acoperisul (placa) este autoportant fara pod, tip terasa din beton armat de 15 cm grosime, iar invelitoarea din materiale hidro si termoizolante. Pentru asigurarea circulatiilor functionale pe verticala cladirea este prevazuta cu doua case de scari, amplasate in cele doua extremitati ale constructiei, ambele fiind coborate pana la nivelul subsolului.
Hala, cu functia depozit si birouri, are o suprafata construita la sol de 1143.94, lungime 74.60 m, latime 15.34.
Fundatie de tip bloc si cuzinet, cu buloane de ancoraj inglobate pentru prinderea stalpilor metalici, structura de rezistenta este din cadre metalice, peretii din b.c.a. (beton celular autoclavizat), iar acoperisul din panouri sandwich. Compartimentarile sunt executate din panouri de gips carton, tabla si bca.
Autoserviceul pentru autoturisme are o suprafata construita la sol 1690.33 mp, lungime 111.15 m, latime 15.20 m. Fundatie de tip bloc si cuzinet, cu buloane de ancoraj inglobate pentru prinderea stalpilor metalici, structura de rezistenta este din cadre metalice, peretii din b.c.a. (beton celular autoclavizat), iar acoperisul din panouri sandwich. Tamplaria este metalica, dubla cu ochiuri mobile iar anexa sociala este izolatade de restul depozitului prin usi rezistente la foc. Compartimentarile sunt executate din panouri de gips carton, tabla si bca.
Pe aceste proprietati exista o ipoteca in favoarea Piraeus Romania. Pe service-ul auto exista o ipoteca si in favoarea Volks Bank.
Licitatia este organizata de RomInsolv SPRL.

Sus