Oferte locuri de munca top

Producator de pardoseli in faliment

808.jpg Producatorul prahovean de pardoseli Piritex a intrat in faliment, dupa ce a acumulat datorii de 45 de milioane de lei. La inceputul lunii trecute Tribunalul Prahova a dispus inceperea procedurii de insolventa in cazul Piritex Ploiesti.
„Reorganizarea judiciara in procedura insolventei este o provocare atat pentru managementul companiei, cat si pentru administratorul judiciar. Piritex este unul dintre principalii jucatori pe segmentul materialelor pentru amenajari interioare, iar in perioada urmatoare vom analiza cele mai bune solutii pentru a mentine avantajele pe care firma le are fata de concurenti si pe care aceasta le ofera clientilor.”, a declarat reprezentantul Casei de Insolventa Transilvania, companie desemnata drept lichidator judiciar.
Compania Piritex este prezenta pe piata din Romania din 1994, si este o afacere de familie cu capital integral romanesc. Piritex distribuie mocheta, covoare, linoleum, parchet, adezivi si accesorii, asigurand si servicii de transport, montaj si intretinere a produselor comercializate, potrivit comunicatului Casei de Insolventa Transilvania.

Sus