Oferte locuri de munca top

Veka preia afacerile Gealan

802.jpg Grupul german Veka, producator de profile din PVC-U pentru ferestre si usi, a anuntat achizitia Gealan Holding GmbH din proprietatea fondului de investitii Halder Beteiligungsberatung. Aceasta achizitie implica preluarea tuturor subsidiarelor si activitatilor Gealan din Europa. Intregul proces de preluare se afla inca in asteptarea aprobarii autoritatilor competente.
Prin achizitia competitorului sau Gealan, Grupul Veka doreste sa isi intareasca pozitia in Germania, Europa si in lume. Andreas Hartleif, CEO al Grupului Veka, declara: „In calitate de partener esential al producatorilor europeni de ferestre, trebuie sa facem fata provocarilor pietei. De aceea ne intarim pozitia concurentiala si, prin imbinarea expertizei noastre extensive in tehnologia profilelor, vom atinge un nou potential pe piata si oportunitati de afaceri. In plus, astfel vom contribuim si la consolidarea pietei de profil.”
Grupul Veka a generat o cifra de afaceri de 793 de milioane de euro in 2013. Prin aceasta achizitie a Gealan Holding GmbH cifra de afaceri a grupului va atinge o valoare de peste 1 miliard de euro.

Sus