Oferte locuri de munca top

Piata de vopsea colorata va creste in detrimentul celei albe

Importanta culorilor in proiectele de amenajare si renovare a locuintelor se va accentua in 2014. Volumul tranzactiilor imobiliare a inregistrat un avans considerabil in 2013, iar fiecare tranzactie imobiliara este urmata in scurt timp de o investitie in materiale de finisaj realizata cu scopul de a personaliza spatiul achizitionat, apreciaza reprezentantii producatorului de vopsele Duraziv.
Marga Carp, director de marketing Duraziv, precizeaza:
„Locuintele noi sunt vandute cu peretii vopsiti in alb. Cei care achizitioneaza aceste imobile vor dori sa-si puna amprenta asupra lor. Culoarea este unul din modurile prin care noii proprietari isi exprima propria personalitate.” Achizitiile de imobile vechi sunt urmate de asemenea de aplicarea unui strat nou de vopsea.
Lucrarile de renovare vor impulsiona consumul de vopsele colorate diminuand considerabil ponderea detinuta de vopseaua alba in piata, apreciaza doamna Carp. „Romanii iubesc culoarea, aspect care va deveni foarte vizibil in momentul in care vor creste sumele investite in amenajarea imobilelor personale”, adauga Marga Carp.
Colorarea peretilor poate schimba substantial aspectul unei locuinte, fiind una dintre activitatile cele mai accesibile atat din punct de vedere financiar, cat si ca nivel de dificultate, tot mai multi romani preferand sa dea singuri cu trafaletul. Conform studiilor interne ale companiei Duraziv, culoarea este preferata, in special, in amenajarea camerelor pentru copii si, surprinzator, in dormitor, un spatiu intim unde proprietarii pot alege fara teama ca vor fi judecati de toti cei care le calca pragul casei. Pentru restul camerelor, se prefera nuantele pastel.
In 2013 Duraziv a realizat investitii totale de peste 500.000 euro care au vizat achizitionarea de masini de colorat, prezentari de produse si decorarea showroom-urilor partenerilor, urmand ca in 2014 numarul acestora sa ajunga la peste 100 de locatii la nivel national. Investitiile realizate au contribuit la asigurarea unei stabilitati a business-ului care s-a situat la un nivel similar celui din anul precedent.

Sus