Solplanet x AeroFix

Aro Palace intra la tranzactionare pe bursa din Sibiu

610.jpg Actiuniile Hotelului Aro Palace din Brasov vor putea fi tranzactionate pe Bursa din Sibiu.
Societatea Comerciala Aro-Palace S.A Brasov, ce detine binecunoscutul hotel, va fi listata pe Sibex in 28 februarie. Profilul societatii este unul turistic, servicii de cazare si alimentatie publica.
Principalele active ale Aro-Palace S.A Brasov sunt: Complexul hotelier „Aro Palace”, Complexul hotelier „Capitol”, Complexul hotelier „Coroana & Postavarul”, Hotelul „Aro Sport”, Restaurant „Cetate”, Crama „Cerbul Carpatin”, Restaurant „Casa Padurarului” si Restaurant „Panoramic”.
Hotelul Aro Palace a fost inaugurat in anul 1939 si este singurul hotel de 5 stele din Brasov.
Capacitatea hotelului este de 312 camere la care sa adauga un apartament prezidential, o camera pentru persoane cu handicap. Unitatea hoteliera cprinde de asemenea sase restaurante, patru sali de conferinta, un centru spa.
Imobilul se afla in proces de modernizare. In 2005 o fost incheiata o prima etapa de modernizare prin ridicarea corpului A (nou) la nivel de 5 stele, realizarea unui nou salon de mic dejun si bar de zi, a Centrului de afaceri „Belvedere”, a Barului de Noapte, cat si a centrului de agrement si sport „Wellness & SPA”.
Exista planuri ca in viitor sa fie modernizate: restaurantul, hotelul Aro Palace corpul B (vechi) de 4 stele si a hotelurile Capitol, Coroana si Postavarul.

Sus