Oferte locuri de munca top

9 articole esențiale de luat la piscină

Nu există nicio îndoială: vara a sosit, odată cu vremea perfectă pentru a ne înmuia degetele de la picioare în apă. Da, vorbim despre a merge în cele din urmă la piscină.

Dar, având în vedere cât de rare sunt zilele potrivite pentru o excursie la piscină, s-ar putea să vă întrebați ce este nevoie să împachetați. Ei bine, avem vești bune! Suntem aici pentru a vă ajuta cu o listă de articole esențiale pentru piscină de care veți avea nevoie pentru a vă face ziua petrecută pe șezlong perfectă.

Un difuzor Bluetooth

Neavând prize în jurul piscinei (din motive evidente), un difuzor Bluetooth este esențial pentru a vă asigura o atmosferă de distracție. Asigurați-vă că îl încărcați cu o seară înainte și căutați un playlist pe placul tuturor. Alegeți câteva dintre piesele preferate ale momentului, pentru a vă face ziua și mai relaxantă și plăcută.

Un încărcător portabil

Dacă vă relaxați pe șezlong în jurul piscinei și ascultați multă muzică, așteptați-vă să vă consumați bateria telefonului. Nu lăsați faptul că, după 30 de minute petrecute la piscină, telefonul dvs. este brusc la 10% să vă strice ziua. Un încărcător portabil poate fi util și pentru a vă încărca difuzorul Bluetooth, în cazul în care acesta rămâne fără baterie. Majoritatea încărcătoarelor portabile sunt mici, ceea ce înseamnă că le puteți arunca cu ușurință în geantă în timp ce vă îndreptați spre piscină.

Protecție solară

Da, acest lucru poate părea evident, dar aproape toate persoanele au momente în care încearcă să facă cât mai puțin posibil pentru a se pregăti să intre în apă. Deși protecția solară poate părea o bătaie de cap atunci când preferați să săriți direct în piscină, trebuie să vă protejați pielea. Știți ce va fi o bătaie de cap și mai mare? A avea o arsură solară a doua zi, care face ca fiecare mișcare să fie chinuitoare. Stresul zilnic ne îmbătrânește deja suficient; nu lăsați razele soarelui să accelereze procesul!

Ochelari de soare sau o pălărie

Nimic nu este mai iritant decât soarele care vă intră în ochi atunci când încercați să vă relaxați și să vă distrați în aer liber. Împachetați ceva pentru a vă proteja ochii de razele strălucitoare și de insolație – aceste elemente esențiale ar putea decide cu adevărat cât de mult vă distrați la piscină.

O minge de volei

Piscina poate deveni plictisitoare dacă tot ce faceți este să stați pe șezlong sau să plutiți în apă. O soluție ușoară este de a aduce o minge de volei – sau orice alt tip de minge care va pluti în apă. Mingiile de volei pot fi folosite în multe jocuri distractive, cum ar fi polo pe apă, și chiar și aruncarea sa de jur împrejur ar putea fi distractivă.

Gustări

Toate acele exerciții fizice, de la înot la relaxare lângă piscină, vă pot determina să vă crească pofta de mâncare. Împachetarea gustărilor ușoare, cum ar fi chipsurile și morcovii, vă vor face ziua de la piscină mai simplă și vă vor asigura că vă veți putea bucura de cât mai mult timp petrecut la soare – nimeni nu dorește să plece mai devreme de la piscină, doar pentru că le-o cere stomacul.

Articole de toaletă

Clorul și alte substanțe chimice utilizate în piscină vă pot lăsa pielea și părul puțin uscate, așa că asigurați-vă că vă amintiți șamponul, balsamul, gelul de duș, crema hidratantă și orice alte articole de toaletă de care aveți nevoie.

Clame sau elastice pentru păr

Pentru cei cu părul mai lung, agrafele, clamele sau elasticele de păr sunt o idee bună, dacă intenționați să înotați cu capul în apă.

Flip flops sau papuci de piscină

Este posibil să nu vă placă să mergeți desculți sau să aveți îngrijorări cu privire la alunecarea în piscină. Dacă acesta este cazul, împachetați niște papuci, pentru plimbarea de la vestiare la piscină.

Împachetați aceste lucruri, împreună cu elementele esențiale evidente, cum ar fi prosoapele, costumele de baie și schimburile de haine, și veți fi gata să profitați la maximum de ziua de la piscină.

Sus