Oferte locuri de munca top

8 motive să cumperi un cap tractor Ford pentru afacerea ta

Dacă deții un business în domeniul transporturilor și ai nevoie de un cap tractor nou pe care să-l pui la muncă atât în țară cât și internațional, iată câteva motive pentru care ar trebui să alegi un cap tractor Ford. Sunt motive destul de logice, simplu de înțeles, care cu siguranță vor căpăta sens pentru toată lumea, pentru toți cei care dețin un business în transporturi pe care doresc să-l dezvolte.

  1. Ford este un brand nou pe piața din România – acest lucru aduce în prim plan ideea că va exista mult mai multă grijă față de client prin servicii post vânzare față de alte branduri deja celebre. Orice brand nou va încerca să mulțumească cât mai bine clienții astfel încât să se dezvolte.
  1. Există reprezentanțe pe întreg teritoriul României –în acest moment cei de la Ford dezvoltă constant noi puncte de reprezentanță peste tot în țară. Deocamdată sunt prezenți în București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Deva, Oradea, Suceava și Timișoara.
  1. Fiecare reprezentanță are și unitate service – cu alte cuvinte, chiar dacă Ford este un brand nou pe piața din România, nu vor fi probleme legate de service. Există unități de service în toate reprezentanțele și astfel, este acoperită întreaga țară fără niciun fel de problemă.
  1. Metodele de finanțare sunt destul de avantajoase –cei de la Ford lucrează cu mulți parteneri pe parte de finanțare așa că, dacă ești interesat de achiziționarea unui cap tractor Ford în rate, în leasing, vei avea la dispoziție suficiente metode de finanțare și vei putea ajunge la una bună.
  1. Camioanele Ford vin livrate cu sisteme telematice – este vorba despre sisteme GPS cu abonament inclus pentru Fleet Management – 24 de luni asigurat de Viasat. Aceste sisteme oferă informații în timp real legate de modul de exploatare a camionului.
  1. Camioanele Ford sunt optimizate pentru forță și consum – că ai nevoie de un camion care să tragă, ori de un camion care să consume puțin, cei de la Ford sunt capabili să vă ofere un cap tractor cu 420 sau 480 de cai, capabili să scoată cupluri cuprinse între 2150 și 2500Nm.
  1. Camioanele Ford sunt tixite cu tehnologie Safety – foarte important acest aspect, un cap tractor Ford are la bord sistem LDWS, AEBS, ESP și multe altele care pot să evite adevărate tragedii. Astfel, camioanele Ford se ridică la standardele competiției sau chiar le depășesc.
  1. Prețurile sunt mai mult decât competitive – orice nou competitor trebuie să intre pe piață cu prețuri mai mici, altfel nu are nicio șansă. Dacă punem la socoteală faptul că un business în transporturi trebuie să fie cât mai profitabil, achiziția de camioane la prețuri bune este o condiție obligatorie. Cei de la Ford vin cu prețuri bune atât pentru achiziția de camioane, dar și cu oferte bune pe parte de finanțare, contracte de service și întreținere, etc.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/ iunie 2019

Sus