Oferte locuri de munca top

50% nerambursabil din costurile salariale pe doi ani

1892.jpg Ministerul Finantelor, prin Departamentul de Ajutor de Stat va derula incepand cu 1 iulie o noua Schema de Ajutor de Stat, reglementata de Hg 332/2014.
Conditia de baza a Schemei este sa se creeze minim 20 noi locuri de munca; locurile de munca, atat cele actuale cat si cele nou create, prin proiect, trebuie mentinute timp de 3 ani in cazul IMM-urilor si 5 ani in cazul companiilor mari.
Se acorda 15%- Bucuresti, 35%- Ilfov si Vest si 50% nerambursabil pe restul tarii, din costul salarial pe doi ani.
Cele mai interesate de aceasta schema sunt companiile care activeaza in productie – automotive, cablaje, call center, software asa cum ne-a declarat Roxana Mircea, consultant pe scheme de ajutor de stat.
A fost publicat Ghidul Solicitantului si,cel mai probabil in cursul lunii iulie, se va deschide sesiunea de depunere documentatie preliminara de 20 zile lucratoare.
Cei selectati vor pregati planul de afaceri si o documentatie mult mai elaborata.
Estimativ, proiectele vor fi aprobate la finele anului, dupa care se vor putea realiza proiectele de investitii si, relationat cu acestea, locurile de munca pentru care se primeste finantare nerambursabila.
Companiile care vor primi acordul vor putea sa solicite trimestrial finantarea nerambursabila, raportat la costurile salariale platite.

Sus