Oferte locuri de munca top

4800 mp de sticla pentru o noua cladire de birouri din Cluj Napoca

O suprafata de 4800 mp de sticla a fost prevazuta pentru un perete cortina in constructia United Business Center Tower, din Cluj Napoca.
Dimensiunile foarte mari ale vitrajelor si cerintele proiectantilor pentru un aspect „neted” al fatadei, fara capace pe verticala sau orizontala, impun un perete cortina in varianta structurala. Pentru a raspunde necesitatilor acestui proiect, pentru cei 4.800 mp de perete cortina s-au dezvoltat profile speciale, personalizate, informeaza producatorul de fatade Alukonigstahl.
Cortina este formata din elemente modulare pentru cele 11 etaje care se toarna in atelier si se cupleaza pe santier. Acest lucru permite montarea fatadei concomitent cu turnarea structurii de rezistenta, urmand ca pe etajele finalizate sa inceapa finisarea interioara.
United Business Tower este un imobil clasa A, cu 11 etaje aflat in constructie la Cluj sub patronajul Iulius Group, cu o suprafata inchiriabila de 10 mii mp. Termenul de finalizare a constructiei este prevazut pentru a doua jumatate a lui 2014.

Sus