Oferte locuri de munca top

40% reducere a consumului de energie şi apă pentru chiriaşii AFI Park

AFI Park (1)Consumul de energie şi apă în ansamblul de birouri AFI Park din Bucureşti va fi redus cu 40% comparativ cu alte imobile similare prin utilizarea soluţiilor “verzi”.

Clădirea AFI Park 3 din ansamblu a obţinut certificarea LEED Gold pentru clădiri “verzi”, primele două clădiri fiind deja certificate.

“A fi «verde» este noul standard în dezvoltarea oricărui proiect de birouri şi este parte integrantă din toate construcţiile  AFI Europe. Ne angajăm să oferim proiecte construite la cele mai înalte standarde şi eficiente energetic, sprijinind chiriaşii noştri să beneficieze de costuri reduse la utilităţi.”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

Clădirile de birouri din AFI Park includ o serie de tehnologii create pentru a le face “verzi”, cum ar fi iluminatul LED, chillere şi boilere care reduc costurile de energie, utilizarea apei de ploaie pentru irigarea zonelor verzi şi posibilitatea folosirii luminii naturale ca urmare a tipului special de geamuri alese.

AFI Park include cinci clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă totală de peste 70.000 de metri pătraţi. Toate cele trei clădiri de birouri din AFI Park care au fost livrate sunt închiriate integral. AFI Park 4&5 sunt în construcţie, iar clădirile vor fi livrate la începutul lui 2016.

Sus