Oferte locuri de munca top

4 greșeli de evitat la construirea unei case noi

Urmează să vă construiți casa de vis și v-ați gândit la toate – sau cel puțin așa pare. Știți exact ce aveți nevoie și ce vreți să aveți în casa dvs., dar v-ați gândit și la ceea ce nu vreți și la ce nu aveți nevoie? V-ați gândit mult la ce va funcționa pentru dvs., dar v-ați luat timp să vă gândiți și la ceea ce nu va funcționa?

Planificarea slabă și bugetele prea mici pot duce la unele greșeli capricioase, incomode și dezastruoase. Când intenționați să construiți o casă nouă, trebuie să priviți casa din mai multe unghiuri. Trebuie să țineți cont de stilurile de viață actuale și viitoare. Trebuie să luați în considerare planificarea familială – familia dvs. se va extinde? Sau copiii dvs. vor părăsi cuibul? Aveți musafiri des și găzduiți în mod regulat oaspeții peste noapte?

Faceți-vă timp pentru a vă face cercetările atât online, cât și personal. Asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vă întâlni cu profesioniști din industrie. Alegerile proaste de design vă pot face casa nu numai incomodă, ci chiar nesănătoasă. Arhitecții, inginerii și constructorii sunt instruiți pentru a vă ajuta să luați decizii eficiente. Aceștia vă pot oferi informații critice, legate de structură, fundație, necesitatea unui hidrofor, utilități și vă vor ajuta să estimați unde puteți economisi câțiva lei și unde nu ar trebui să încercați să o faceți.

Planificare spațială deficitară

Dacă nu aveți planuri de a construi o casă foarte mare, planificarea și proiectarea spațiului este crucială. Este necesar un spațiu de stocare amplu, dar trebuie să acordați atenție locului în care vă așezați spațiul de stocare. Are dormitorul principal nevoie într-adevăr de un dressing supradimensionat, atunci când spațiul ar putea fi adăugat în dormitorul sau baia principală?

Acordați atenție locului în care vă așezați dulapurile. Ar trebui să existe câte unul în fiecare dormitor și pe un hol principal. Dar dacă puneți prea multe dulapuri, riscați ca spațiul de stocare să reducă spațiul de locuit. Vreți un dulap în vestibul? Dacă locuiți într-un climat mai răcoros, în care sunt purtate paltoane cel puțin jumătate din an, acest lucru ar fi înțelept, mai ales dacă aveți musafiri și intrarea din față este punctul principal de intrare.

Dacă nu aveți niciun folos pentru un dressing de haine, nu construiți unul. Aveți de gând să adăugați o cămară? Dacă da, ar trebui să existe suficient spațiu pentru a adăuga dulapuri sau alte zone de depozitare similare. Dacă aveți clar nevoie de mai mult spațiu, luați în considerare cumpărarea sau construirea unei case mai mari.

Planificare generală defectuoasă

Când vă proiectați propria casă, ar trebui să luați în considerare stilul de viață și obiceiurile. Cât timp intenționați să rămâneți în această casă? Va trebui să adaptați elementele de siguranță pentru copiii mici? Sau poate că va trebui să vă gândiți la nevoile dvs. mai târziu în viață, pe măsură ce atingeți vârsta de pensionare și nu numai? Gândiți-vă înainte, pe termen lung, pentru a vedea unde veți fi și de ce veți avea nevoie de la casă.

Casele slab iluminate

Corpurile de iluminat și prizele ar trebui să fie abundente, la fel ca și ferestrele. Ferestrele ar trebui să fie prezente în fiecare cameră și cât mai mari posibil. Lumina naturală, atunci când este posibil, ar trebui să fie principala sursă de lumină. Gândiți-vă să adăugați și spoturi.

Camere subutilizate

Adăugarea unei camere de joacă, o sală de jocuri sau o cameră de film sună atrăgătoare, dar ar trebui să construiți doar camere care chiar să se utilizeze. La ce e bună o sală de gimnastică irosită, unde banda de alergat este folosită pentru a ține haine din sezonul trecut? Adesea, o cameră neutilizată devine un spațiu pentru a amplasa acele lucruri care nu se folosesc niciodată. Dacă intenționați să adăugați o cameră de rezervă, asigurați-vă că este o cameră care poate trece bine de la un scop la altul, cum ar fi

Sus