Oferte locuri de munca top

4 dintre cele mai bune telefoane Oppo ale anului 2021

Poate fi dificil să alegeți cel mai bun telefon Oppo, datorită sistemului de denumire neconvențional al companiei. De aceea, specialiștii de la Tech Radar au clasificat câteva dintre cele mai bune telefoane Oppo, astfel încât să știți exact ce alegere să faceți.

Indiferent de telefonul Oppo pe care îl alegeți, toate se remarcă din mulțime. Cu o utilizare vibrantă a culorilor și câteva caracteristici distinctive pe care le veți găsi cu greu în altă parte, cum ar fi o cameră pop-up, design-urile lor originale se remarcă. Telefoanele Oppo oferă, de obicei, și o durată de viață excelentă a bateriei, performanțe generale și capacități solide ale camerei. Este o combinație bogată de stil și substanță.

Oppo a făcut pași semnificativi pe piața europeană a telefoanelor în ultimii ani, consolidându-se ca o alternativă autentică și de încredere la nume de marcă mai cunoscute. Acest lucru pare probabil să continue, pentru o vreme. Acest lucru se datorează parțial varietății de opțiuni. Există o mulțime de  telefoane Oppo diferite , de la dispozitivele de vârf la telefoanele Reno de nivel mediu, urmate de gama de linii A pentru bugete reduse. Există ceva pentru toată lumea, indiferent de bugetul dvs.

Oppo Find X3 Pro

Cu siguranță, acesta este cel mai bun telefon Oppo de pe piață. Oppo Find X3 Pro oferă tot ceea ce ați putea avea nevoie, de la camere fantastice cu senzori și moduri personalizate, un ecran cu aspect extraordinar, procesor puternic și încărcare super rapidă.

Dacă banii nu sunt un obstacol, veți fi încântați de Oppo Find X3 Pro. Deși, probabil, nu arată la fel de atractiv ca Oppo Find X2 Pro și îi lipsește camera periscop care a funcționat bine pentru predecesorul său, este impresionant de puternic, cu un set de camere care oferă imagini îndrăznețe și colorate. Pentru o experiență de top la un preț premium, nu puteți greși alegând Oppo Find X3 Pro.

Oppo Find X2 Pro

Oppo Find X2 Pro este unul dintre cele mai bune telefoane pe care le puteți cumpăra de la Oppo chiar acum, cu un afișaj, procesor, matrice de camere și software excelente.

Motivul pentru care nu ați lua în considerare alegerea acestui telefon este prețul – Oppo Find X2 Pro costă mai mult decât versiunea de bază a iPhone 11 Pro Max, adică este un dispozitiv extrem de scump, cu un cost care se potrivește cu specificațiile sale.

Cu toate acestea, dacă puteți trece peste prețul ridicat, Oppo Find X2 Pro merită cu siguranță atenția dvs. și l-am recomanda ca al doilea cel mai bun telefon Oppo pe care îl puteți cumpăra chiar acum.

Oppo Find X2

Find X2 seamănă cu Find X2 Pro, dar are câteva diferențe care îl fac mai ieftin. Diferența principală este reprezentată de camerele sale triple, care, deși sunt foarte bune, pot obține doar zoom optic de 2x și au mai puțini megapixeli pe obiectivul ultra-larg.

În afară de acest lucru, X2 funcționează excelent cu un afișaj OLED de 6,7 inch remarcabil în interiorul unui corp subțire de sticlă (sau ceramică) și metalic. Cu o încărcare prin cablu de 65W, vă puteți încărca complet telefonul în 38 de minute.

Este disponibil cu 8/12GB RAM și 128/256GB stocare, deci este un telefon rapid pe care nu îl veți umple rapid. Toate modelele rulează pe excelentul cip Snapdragon 865. Dacă puteți trece peste diferențelor minore față de X2 Pro, X2 este mai ieftin, pentru aceeași experiență.

Oppo Find X2 Neo

Oppo Find X2 Neo oferă, în principal, tot ceea ce ați putea avea nevoie la acest preț. Are un ecran OLED excelent, datorită ratei de reîmprospătare de 90Hz, alături de niște difuzoare puternice.

În plus, are și o puternică abilitate de fotografie, cu o cameră versatilă și fiabilă, care poate chiar să facă și fotografii de noapte destul de bine. Telefonul în sine arată destul de neremarcabil, iar partea din spate este un magnet de amprente, dar totul despre Oppo Find X2 Neo se simte solid și atrăgător.

 

Sus