Oferte locuri de munca top

3 site-uri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îți amenajezi locuința

FOTO Horton’s Furniture

Amenajarea locuinței este, fără doar și poate, una dintre cele mai obositoare și costisitoare, dar și plăcute activități din viața de adult. Alegerea mobilierului, selectare detaliilor care fac diferența în fiecare camera, asigurarea unor condiții optime de trai în noul cuib, precum și alte detalii mai mult sau mai puțin incitante, toate acestea dau, parcă, un farmec aparte acestui proces.

Îți prezentăm 3 site-uri pe care trebuie să le urmărești cu atenție atunci când vrei să transformi o casă în „acasă”:

Electrainstal.ro

Unul din primele aspecte pe care trebuie să le pui la punct atunci când îți amenajezi locuința este siguranța ta și a familiei tale. Din acest motiv, achiziționarea unui interfon sau a unui videointerfon de calitate, care să îți acorde posibilitatea de a controla accesul persoanelor străine care îți calcă pragul, este esențială. Poți „răsfoi” oferta la videointerfoane și interfoane Electra la prețuri avantajoase. Mai precis, pe Electrainstal.ro, site-ul companiei veterane deja în domeniul distribuției și montării de interfoane și videointerfoane Electra Instal, poți găsi o gamă bogată de modele potrivite atât pentru apartamente, cât și pentru case și vile.

Pe Electrainstal.ro poți găsi și videointerfoane smart la prețuri atractive, împreună cu dispozitive de acces, cartele optice, tag-uri și automate pentru iluminat. De montajul și instalarea echipamentelor alese, precum și de intervenții în perioada de garanție și post garanție, dacă acestea sunt necesare, se ocupă Electra Instal.

Kalenda.ro

Amenajarea locuinței este o activitate pe cât de plăcută și incitantă, pe atât de dificilă. Mai ales că opțiunile de decorare pot fi, uneori, limitate de buget. Cu prețuri rezonabile și propuneri interesante vine Kalenda, un distribuitor și retailer de mobilier pentru casă care are colaborări directe cu producători din Italia, Germania și Polonia încă din anul 2002.

Pe site-ul Kalenda.ro, dar și în cadrul showroom-urilor Kalenda, aflate în Târgu Mureș, Suceava, Turda și Cluj Napoca, poți găsi piese de mobilier fie moderne, fie clasice, pentru toată casa – canapele clasice sau extensibile, colțare clasice, extensibile și modulare, fotolii, paturi tapițate, bucătării și dormitoare moderne, dar și clasice, mobilier tineret, dulapuri, biblioteci living, mese și scaune și multe altele.

Books-Express.ro

Îmbogățirea bibliotecii din living cu o serie de volume interesante ar trebui să ocupe un loc important în lista cu lucruri „de făcut” în momentul mutării într-o casă nouă. Pe lângă aspectul boem și intim dat camerei care le găzduiește, o colecție de cărți ar putea da curs unei noi rezoluții pentru anul 2017: vei citi mai mult. Indiferent de preferințele tale în materie de lectură – fie că îți plac romanele de dragoste sau de ficțiune, cărțile despre lifestyle, cărțile de business sau de științe, oricare ar fi acestea, la librăria online Books-Express.ro găseşti cărțile pe care ți le dorești.

Cei mai apreciați autori ai momentului te așteaptă în rafturile virtuale ale librăriei, la prețuri avantajoase. Comandă acum cărți de lifestyle de pe Books-Express.ro sau aventurează-te într-o lume a fanteziei prin intermediul unui roman SF!

 

 

Sus