Oferte locuri de munca top

3 modele de pardoseli deck WPC pentru proiecte HORECA

Domeniul HORECA este unul care necesita foarte multa creativitate mai ales atunci cand vine vorba despre design-ul exterior al unitatii. Este foarte important sa se asigure tot confortul necesar dar si o atmosfera cat mai placuta pentru ca fiecare client sa se simta cat mai bine atunci cand alege sa isi petreaca timpul liber intr-o unitate HORECA (hotel, restaurant, cafenea, pensiune etc).

Cum conditiile actuale ne recomanda sa petrecem mai mult timp in exterior, amenajarea unei terase primitoare, de bun gust, poate fi un element de diferentiere. In acest articol va descriem de ce sa alegeti deck WPC pentru afacerea in domeniul ospitalitatii si va sugeram recomandarile noastre.

Importanta deck WPC intr-o afacere in domeniul ospitalitatii

Pe langa decoratiunile, mobilierul si alte elemente menite sa asigure confortul, o atentie sporita trebuie sa se acorde tipului de pardoseala care va completa intreg spatiul. Este destul de neplacut ca pardoseala sa fie alunecoasa iar aspectul sa fie unul care distruge intreaga privire de ansamblu. O pardoseala care sa serveasca un spatiu din domeniul HORECA trebuie sa indeplineasca o serie de caracteristici precum: rezistenta, pastrarea aspectului estetic placut pe termen lung, durabilitate, sa fie inovator si sa ofere toate avantajele unui produs de calitate. Pardoselile WPC au reusit sa demonstreze ca sunt cele mai potrivite in special pentru zonele cu trafic intens sau mediu si sa isi pastreze intacte calitatile.

Pardoselile WPC sunt o alegere ideala deoarece se intretin usor si, mai ales in cazul in care ai in vedere amenajarea unei terase exterioare vei putea profita de foarte multe avantaje. Asadar, pentru o amenajare cat mai aliniata cu tendintele actuale, iti punem la dispozitie trei dintre propunerile noastre:

    Deck WPC cafeniu

Dalele de compozit sunt ideale pentru cei care doresc o pardoseala usor de intretinut si permite o instalare optima in orice tip de spatiu. Materialul de deck WPC cafeniu de la Decolandia este un compozit lemn – polimer de calitate superioara. Culoarea este una in tendinte si permite realizarea unor amenajari in tendinte care inspira caldura si confort.

          Deck WPC teak

Deck-ul WPC teak este o modalitate simpla prin care poti oferi spatiului exterior un aspect placut. Deck-ul prin intermediul caracteristicilor sale este usor de intretinut iar disponibilitatea mare de culori asigura o asortare perfecta la design-ul existent sau la ideile pe care le ai pentru amenajarea exteriorului.

Culoarea teak este una foarte placuta si in tendinte, ajutand la crearea unui design cat mai apropiat de natura. Culoarea poate sa ajute foarte mult si la crearea acelei senzatii de confort si caldura, atat de esentiale pentru a crea o atmosfera placuta in unitatile care activeaza in HORECA.

          Deck WPC gri

Pardoselile de culoare gri sunt foarte apreciate la ora actuala intrucat ofera o modalitate de amenajare putin mai diferita pentru spatiile destinate afacerilor din domeniul HORECA. Originalitatea este intotdeauna bine venita mai ales pentru a te putea asigura ca oamenii care calca pragul unitatii tale sunt surprinsi in mod placut.

Deck-ul WPC este cea mai potrivita optiune pentru unitatile HORECA deoarece indiferent de locul in care alegi sa il instalezi vei putea sa beneficiezi de avantajele pe care ti le ofera acest tip de pardoseala. Deck-ul WPC este cea mai buna solutie in special pentru spatiile care sunt expuse unui trafic intens sau mediu. Este un tip de pardoseala care nu se decoloreaza cu usurinta indiferent de conditiile la care este expus si nu isi pierde proprietatile, fiind o alegere inspirata care merita sa fie luata in considerare.

 

Sus